Sulaman Manik dan Labuci


My name: annural balkis
My Fotopage: http://annural.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
fariha nuzu
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151161517063936.473341.371129228935&type=1 url( BeadworkByGlamstarz) dh update kat facebook fanpage :-D View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
dzila zahari
Latest entry:THIS IS MY BIZ. CARD
MAKLUMAN Menerima tempahan manik untuk tatarias di busana anda. Sila hubungi saya melalui email atau panggilan talipon seperti tertera di bawah untuk maklumat lanjut View this Fotopage entry
TN Pesona Studio Amier Photographer
Latest entry:Liza Kuala Sungai Baru Melaka
Kami telah berpindah ke New Studio no 52-1,Jln CB1 Taman Cheng Bestari Melaka 019-6552022 atau my Facebook Amir Udin Photographer / Amir Udin Photographer II View this Fotopage entry
Noraziyan Hj Abdul Aziz
Assalamualaikum... Lama saya x berceloteh di sini...entry yg lama2 saya dah padamkan....hehehehe.....saya mengambil kesempatan ini mengalu-alukan kunjungan anda smua ke laman saya yg x seberapa ini....dan ingin saya war2kan di sini...saya amat menghargai sekiranya hasil2 saya di sini di jadikan rujukan anda di sini untuk mencari rezeki sampingan di rumah...sebab saya jugak buat rujukan melalui pengamatan saya dari hasil dari beaders2 jugak..TETAPI...apa yang ingin saya tegaskan di sini...sebarang pengCOP... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
ARRY BEADWORKS
View this Fotopage latest entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
dk manik collections
Latest entry:dah bertukar angin ke...
MEMANDANGKAN KAT OPIS & MY OTHER FRIENDS PUNYA TEMPAT SUSAH NAK BUKA FOTOPAGES, SO SAYA SUDAH 'BERHIJRAH' KE http://dekayrell.blogspot.com harap maklum.. :-D terima kasih View this Fotopage entry
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
AMIRAH ADLI
Latest entry:Koleksi Raya 2010
Crumble Ceracak Crumble Dedaun Crumble Manja Sejati Shimmering Flora Simple Crumble View this Fotopage entry
Simple Crumble
pepari
Latest entry:Another " BATILDA"
Salam All, Ini adalah antara pecahan idea dari koleksi " Batilda ". Beza dari sebelum ini, saya lebih tumpukan perinciannya kepada saiz yg lebih kecil. Sebab nya mahu dapatkan kesan yg lebih dramatik. Sebenarnya, saya selalu perasan sendiri kalau guna perincian yg lebih halus hasilnya lebih nampak halus seninya.. Tapi ini pendapat saya saje ye hehe... Perasan sorang2 hahaha... So enjoy ya rakan2... View this Fotopage entry

Latest entry:GOLD BEADERS FAN CLUB
[i][b][i]Alhamdulillah....terima kasih yg tak terhingga kerana Pn.RJ sudi singgah di teratak saya yg tak seberapa ini. Lebih2 lagi menjemput saya utk berjumpa dengan Pn.RJ secara personally untuk lebih lagi mendalami bidang sulaman manik, benang dan kristal ini. Insyaallah..saya akan cuba untuk meluangkan masa supaya saya dapat bersemuka dengan Pn.RJ yg sememangnya menjadi IDOLA saya sejak dahulu lagi... ;-) [/i][/b[/i]] View this Fotopage entry
lilyrahman fotopages
Latest entry:Ilham Pesona
Assalamualaikum.. Lamanya tak update...ini pun di dikerah oleh noramanik suruh update I punya FP... thanks sis kalau tak ada u hmmmm macam bersarang lah FP ni.Ada lagi tau design yang tak update...kalau free nanti I update lagi k.. [/code] View this Fotopage entry
CaLl Me AJ
Latest entry:How To Order??
1. Pilih apa yg korang nak. 2. Email to aimyazminizam@gmail.com 3. Tunggu Confirmation from us 4. Proceed :) View this Fotopage entry
mcm2 design ada.
Amira Ameruddin
Latest entry:I MOVED TO BLOGSPOT..
Salam, Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini, Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot : http://glitznglamz.blogspot.com Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment.. Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!! View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
Kak Erra
Latest entry:PINDAH
SALAM kepada semua pengunjung, untuk entri terkini sila lawat erramanik.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
musalmah othman
Latest entry:FAN PAGE - FACEBOOK (ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA)
SALAM... Maaflah kerana dah lama saya tak update gambar terbaru disini. Untuk kawan2 yang ada akaun Facebook, bole dapatkan gbr2 terkini di Fan Page melalui "ILHAM JEMARI KILAUAN MUSTIKA". TQ.. http://www.facebook.com/pages/ILHAM-JEMARI-KILAUAN-MUSTIKA/260224362901?v=wall View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
elLY mANIk
Latest entry:FB ELLYMANIK
Salam, Kawan2 yang masih ingat lagi pada ELLYMANIK, boleh add elly di sini yer.. http://www.facebook.com/elly.alangmukhtar Keep in touch.. View this Fotopage entry
Bunga Sisik Ikan
zehan karim
Latest entry:Fly, fly, fly butterfly....
Fly fly fly butterfly, in the meadow fying high, in the garden flying low, fly fly fly butterfly...my girls favorite rythme..First time we were here in Taman Rama-Rama KL was in June 2007. Kak Ein is only 1year and 5mths and now we are here again with her sister Durra NurJannah and her cousins - Kak Ngah, Kak Yang and Ikram. My girls are so cute wearing their wings mcm butterfly;o))) View this Fotopage entry
ayah and Durra pakai wing
sALLy kAWaii
Latest entry:Kelas Crumble
Assalamualaikum wbt.. Di sini Sally war2kan kelas crumble yg bakal diadakan di Kuantan dan akan dikendalikan oleh Cikgu Mira kita (miramanik). Tarikh : 3hb Julai 2011 Tempat : Pejabat JPS Kuantan, Tanah Putih.(dekat dgn Pasaraya Giant dan berhadapan dgn Bangunan RTM Pahang) Yuran : Rm200 *peralatan dan makan (tengah hari&ptg) akan disediakan Untuk maklumat lanjut, bolehlah menghubungi Sally di 017-9130507 Sekian, terima kasih.. Wassalam.. View this Fotopage entry
II DESIGN BEADS
Latest entry:PERTANDINGAN SULAMAN MANIK KRISTAL PIALA FTIMDC 2010
Hampir setahun berlalu acara Majlis Makan Malam dan Pertandingan Piala Sulaman Manik & Labuci 2009 diadakan. Bagi mereka telah hadir dan juga kepada mereka yang tidak berpeluang untuk menghadiri acara gilang gemilang yang telah diadakan, pihak FTIMDC yang diasaskan oleh Puan Rozita Jaafar akan mengadakan acara tersebut seperti berikut : Tarikh : 3 April 2010 Tempat : Tun Rahah Grand Ballroom, Yayasan Tun Abdul Razak, Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur Masa : 11.30 pagi Terdapat banyak agenda mena... View this Fotopage entry
wansya crafts
Latest entry:Pindah?
Sedang berkira-kira mau pindah rumah..........tp mungkin buka cawangan jer kut...... ....http://wansyacrafts.blogspot.com new entry...down there !! scroll bawah yer...... View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Nedfatin ikhsan
Latest entry:Malacca - Terengganu -Penang
Miss all the old and childhood memories? Or the antique fans surely know places like jonker street,malacca or tanjung tokong,penang. As vintage lover, surely the facades of shophouses at Malacca,Terengganu and Penang fascinates me. These are the treasures of Malaysian. And I'm proud of it. I am a collector, of many things, and my recent hobby is collecting vintage art things, or antiques as people call it.If u have the same interest like me, u might enjoy this photos. Like I enjoys them. Perhaps dslr... View this Fotopage entry
Eman with his pet
nida bead
Latest entry:PROMOSI AIDILFITRI 2009
Hai... Sekarang dah bulan Jun! Untuk kaum Hawa, dah ganti puasa ke? InshaAllah, tak lama lagi, Ramadhan al-Mubarak akan menjelma. Kemudian, Syawal yang dinanti akan muncul kembali. (Yahooo.. raya lagi :-D ) Baju raya tahun ni dah settle ke? Dah siap? Baguslah.. Cantik tak? Mesti cantik, kan? Apa kata kalau kita naikkan lagi serinya dengan tambahan kilauan manik dan labuci, dan lain-lain yang sewaktu dengannya? Sempena Aidilfitri 2009, saya tawarkan harga promosi. Cepat, cepat han... View this Fotopage entry
Zalizan Ab Kadir
Latest entry:gambar baru
UNTUK GAMBAR TERBARU SILA KE http://izan72.blogspot.com. terima kasih... View this Fotopage entry
mak2 aje...anak2 takut....takut roboh
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
Serina Kong
Latest entry:Berhijrah....
Salam semua...apa khabar? 8-) Sy just nak announce yang sy suda berpindah ke "rumah baru"..rumah lama ni x akan ditutup cuma tidak akan diupdate...semua latest update sila ke rumah baru sy k..jemput2 la :-D Link rumah baru saya.. http://sarinahkongbeads.blogspot.com/ Jumpa di sanaaaa.... :alien_abduct: View this Fotopage entry
Baizurah Idris
Latest entry:Interactive + Fun = IRFAN!!!
Irfan's now more interactive with his surrounding. It's fun to bring him for morning walk, or evening walk in the park. He'll always point to this and that and go "uhhh...ahhh..huuuu..huuu" hahaha. Trying to tell us something lah tu. :-D :-D And picture of the week iiiiis.. LOL LOL LOL He judt haaaaates the carpet grass coz it pricked his skin! View this Fotopage entry
Rozek Ruzaini
Latest entry:Tempat baru
Telah sekian lama sy bertapak di sini... hampir 5 tahun. sudah tiba masanya saya beralih ke tempat baru.. terima kasih kepada fotopages.com kerana di sinilah sy mencari makan dulu.. banyak kenangan di sini... kadang kadang kita perlu berhijrah kan... supaya penhijrahan ini memberikan sesuatu yang lebih manfaat dan menarik.. sy beralih ke dot com sy sendiri http://www.rozekruzaini.com sy akan update dari semasa ke semasa fotoblog baru saya itu.. supaya lebih lengkap dan bermanfaat utk semua. ... View this Fotopage entry
tina ilyani
Latest entry:farewell
View this Fotopage entry
azam mustafa
Latest entry:family day!
lama dah mengidam nak buat fotoshoot mcm ni, hari tu pergi jalan-jalan studio rupajiwa, tu yg main-main lighting + whiteroom bersama-sama Mr Airul himself.. thanks bro..next time kita buat yg proper punya k!! View this Fotopage entry
finally joe..kawen pun enko!

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016