Want your
own Fotopage?








 
Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Oct-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
STATUS TERKINI

Tak tahulah kenape, enjin ni lambat sagt nak panas.nak tunggu start dahlah payah...bila pegang je baju, mulalah perut rasa lapar plak..camne ni???TOLONG!!!!!
kepada cikgu kelate, tunggu noo..baju akak sedang dalam pembikinan...hehehe still under consruction..
sekarang ni teruja nak jait sulam benang, kena praktis cepat2, takut ilang plak ilmu di dada ni, tapi kalu ilang pun, cikgu ader buat after sale service..hehehe, so , kak izan, sedialah untuk menerima soalan soalan yang tak masuk akal dari student akak ni nanti...tak sabar nak godek baju sendiri ni..hehehe, wiwit, tapi ape2 pun, kena siapkan baju,baju,baju cikgu kelate dulu..hehehe


Friday, 23-Oct-2009 09:02 Email | Share | | Bookmark
Bunga stone

 
 
terpegun ngan design kak nora, so sy try wt design ala2 ckit..nanti nak buat design ni tuk baju sendirilah...(tapi masalahnye bila ek?)baju ni dah siap 3 days before, tp memandangkan g outstation 3 ari, baru tadi sempat bagi tau ngan hani yg baju dia dah siap...sori ek, akak busy sesangat la ni, sok, akak g pejabat,akak pos ek...

baju dah selamat sampai kat tangan hani on saturday, so hani..HAPPY BIRTHDAY my dear..



Thursday, 22-Oct-2009 08:52 Email | Share | | Bookmark
Exora bintik

 
 
baju ni dapat dari customer last day keje sebelum cuti raya ari tu..so, ni adalah baju pertama yang dijait selepas balik dari kedah cuti raya..baju ni pn dah selamat sampai kat owner..request from owner nak design exora bintik..so, layan k



Thursday, 22-Oct-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark
Bunga bersusun

 
ni baju cousin, juga baju raya....hahaha, teruk kan?baru sekarang nak upload, request dari kak azah yang tak nak bunga timbul2 sangat, takut nanti, anak yg cabut...ni pun baju last minit, g umah kak azah nak buka pose, tiba2 kena tambah satu ag baju..ingat nak tolak, tapi tak boleh maa....haru!!


Thursday, 22-Oct-2009 08:37 Email | Share | | Bookmark
lingkaran kasih

 
 
sori sesangat, lame sangat tak update..ni baju member ofis, saiap sebelum raya ag, tp syawal dah aber, masih tak sempat nak upload ag ..teruk kan...malas, nak cite panjang..layan jelah ek...



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net