Want your
own Fotopage?







 
Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Apr-2012 07:58 Email | Share | | Bookmark
HASIL KERJA TERKNI

kadang2 saya tak sempat nk upload hasil kerja terkini kat fotopages..
tapi selalu sy update kat facebook..
search Annural Balkis
ada album BEADING...
so boleh tgk kat fb gak...tq


Tuesday, 6-Sep-2011 23:43 Email | Share | | Bookmark

 
baju yang dijahit untuk musim raya...milik kak zailah sekali lagi, kali ini exora bintik menjadi pilihan hati...so, enjoyzz!!


Tuesday, 23-Aug-2011 03:04 Email | Share | | Bookmark
MYSTIC GREY

 
milik kak zailah, repeat customer...
sangat berkenan dengan yang ini..hehehe (boleh??)kain yang sediada bersulam di bahagian lengan, maka hanya perlu diperindahkan di bahagian leher..end up, rasa design ni macam mystic sangat, nak kata kelabu bukan, nk kata hijau pun bukan...maka, jangan biarkan hidup anda di selebungi misteri,....hehehe


Friday, 12-Aug-2011 02:40 Email | Share | | Bookmark
DAHLIA

 
nama DAHLIA dipilih sempena nama anak pemilik busana..baju diserahkan sebelum bersalin 3 pasang, dua pasang hanya dirias di lengan baju dengan manik tabur dan satu ag baju tanah kosong..satu advantage baju kosong ni, design berkonsepkan ape pun amat cantik..baru siap awal minggu ni dan diserahkan kepada pemilik baju yang juga rakan sepejabat..selamat berbling-bling di hari raya!!



Tuesday, 2-Aug-2011 03:06 Email | Share | | Bookmark
CELOSIA

 
jubah lame...milik sepupu..ditambah nilai dari tanah kosong maka, berbunga-bungalah yang timbul..bila badan berubah saiz, maka segala jubah2 lame akan diselongkar...hehehe
bunga yang dibeli siap, tapi sebelum dijahit di kain, perlu dijahit sekali lagi bagi memastikan bunga dan daun riben terletak cantik dan tidak tercabut kelak..
CELOSIA dipilih kerana celosia adalah bunga balung ayam (annual plant)


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net