Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-Jan-2010 12:33 Email | Share | Bookmark
MELATI STONE

 
 
 
panas dari oven..heheheh,
janji tinggal janji, ari tu kata ARACHIS yg last..tapi tiba2 plak, MELATI STONE pak yg jd last...hehehe, nak wat camne..ni pun cam kira isi masa lapang, hehehe..karang mak buyung tido je tak boleh kan?heheh..dari ada dok sesaje layan sakit pinggang, baik jait...(ayat sedap kan ati ni sbenarnya)..telinga dah banyak sgt dgr bebelan..

MELATI STONE siap exactly before maghrib, pas solat maghrib n baca ape2 yg patut, trus ngadap laptop,sbb tulah panas dari oven ni...hehehe ,

kain crepe yg semulajadi lemah gemalai...nak jait stone besar2 tu, punyalah payah, terpaksa guna pemidang kayu yg bulat tu, nasib baik ade ram saiz gelang tu je, senang ckit keje, nk letak kain gam, takut mencacatkan kesemulajadian dan keindahan kain crepe, susah senang kenalah tanggung ...so...enjoyzzz



Quote:
eedamanik: makaseh yaa...
salwah: no prob, silakan...
BntB: hehehe
elly: TQ
wan: thaks for drop by
baizurah: dh tgk dh twinky stars tu, cantik...
izan72: sebelum pandai jait, dia pandai dok sepah manik dulu...itu for sure!! haha, pening mummy dia nanti ..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net