Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Jan-2010 00:40 Email | Share | Bookmark
ARACHIS

 
 
baju milik anak bos di ofis...ni baju last b4 cuti panjang, en suami dah start bebel 'ari tu kata baju hitam yg last, ni ada ag ni?'...hehehe, sorilh ygg, janji ni memang last, pg tadi dah siap kemas segala manik, benang, jarum dan yg berkaitan masuk toolbox...pas ni nk bukak kotak mesin jait plak, nak jait segala benda tuk si kecik ni, cita2 memang besar, semua nak wat sndiri, tak nak beli..tapi tak tahulah kesudahnye mcm mane nanti..hehehe

the design was inspired by cik fariha, glamstarz...beb, aku minta halal tau...sbb owner baju still in college, so request tak nak design yg too elaborate...so, inilah jdnye..ARACHIS, nama design takde kaitan pun ngan design, kalu nak tau arachis tu adelah scientific name bg tumbuhan penutup bumi yg menjalar with small n cute yellow flower...so, ader ckit kot persamaan...hehehe


Quote:
amirah: tq..
mira_glitz: mmg tgh semangat ni..tp ari ni tak start ape pun ag...hehehe
sheikh: terima kaseh
BntB: tunggu...
izyan: no prob..
zaimanik:tapi tak start pun ag ni..camne ni?huhuhu
glamstarz: thanks beb


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net