Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Dec-2009 04:10 Email | Share | Bookmark
FLOWER POWER

 
 
Baju kak wan jugak...personally i suka sangat sbb kian crepe kan selalunya warna quite dull ckit, so kaler merah n bunga2 saiz besar tu accentuate the beauty of the kain..wiwit!!!
Quote:
elly: silakan...no prob
izan 72: fasa mabuk dah lepas, tapi skrg ni fasa sakit pingang plak...tapi la ni mabuk sulam benang plak, nanti nak tnjukkan hasil kat cikgu ek...hehehe
izan BntB: girl power!!!
mira: tq bebeh..
liza: tima kaseh..
dana: selama ni dok terperap je gambar, malas nak upload
glamstarz: nak rehat sbnarnye.. huhuhu





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net