Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Sep-2009 00:07 Email | Share | Bookmark
Flora Chenta

 
 
 
 
Baju milik cousin...secara hakikinya, kak ogy nilah pencentus customer ketika mula2 berjinak jait manik, rasa2nye 4-5 tahun yg dulu...kalu sekarang ni tgk baju kak ogy, kadang2 lupa yg baju kak ogy tuan umah yg jait..hehehe , tulah petanda manusia sering lupe kan?,or am i getting older?? OMG
selalunye kak ogy tak nak design yg crowded, tak suka sgt design bunga2 yg 3D, tapi tuk baju raya kali ni dia nak over, tapi sorrylah kak ogy, kak long buat setakat ni je, tak leh nak over ag, asyik melayan loya kat tekak je ni...yg baju satu ag, carry forward next time ek...hehehe
p/s: nasib baik cousin sendr, boleh postpone jait manik..condition sekarng ni, mmg malas betul nak buat segala benda..ni memang menguatkan mental je sekarang ni...




Quote:
meorjay: selamat harai raya juga...
dzila: thanks kak
BntB: maaf zahir batin gak


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net