Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Aug-2009 03:02 Email | Share | Bookmark
SWEET CANDY

 
 
 
 
 
 
Baju yg boleh diagak lapuk dek zaman, sbb tuan punye baju dah ader tarikh due...hehehe , Purposely beli beaded chiffon yg kurang beads, yelah konon2 semangat nak menjait berkobar2 hehehe, tapi bila nak jait baju sendiri rasa malas plak...sbb tu wat kat tangan je, Konsep pun ala2 CARCA MERBA... baju ni akan jadi warisan anak, hehehe...tu pun kalu depa same size ngan mummy dia...




tukang jait, merangkap tuan punye baju on a BIG day of herself


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net