Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Jul-2009 05:35 Email | Share | Bookmark
SIMPLE DESIGN

 
 
Requested by my fellow oficemate...tak nak design yg crowded sgt, design yg boleh wat pakai g keje...hahaha, tapi kalu nak design over g keje pun ape salahnye kan , sekali sekala menjangok...

GREEN DAISY
a line of green daisy, in between buat manik tabur ckit..gantung2 dibuat biar give dramatic effect ckit...hahaha , ayat poyo ni..




TABURAN KILAU
nama tajuk ni takder kena mengena ngan dato' M. Daud Kilau hehehe, saje je bagi name ..tapi memang tak terlawanlah kalu nak lawan tauke manik tabur, cik pepari..ni namanye manik berterabur, tapi sbb tuan punye baju nak design manik tabur...so..inilah jadinye ..



Quote:
aiza: thanks
dana: kat bandar pontian, specific area kat taman damai, jalan parit mesjid
BntB: hehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net