Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-May-2009 05:56 Email | Share | Bookmark
PLUMERIA CHINTA & KEMBANG SETAMAN -NYNA

 
 
 
 
 
 
Baju yg dah lame siap, ambik kat laundary pun dh lame, tapi tuan punye baju tak nak pakai baju baju ni urgent, so tersimpan jelah kat gerobok kat umah...hehehe
tuan baju dah amek baju, so boleh upload gambo full version k...

PLUMERIA CHINTA -bling2 di tangan dan badan baju


Part tangan




KEMBANG SETAMAN -wat kat tangan je

Dua pasang baju nyna done over the weekend +cuti maulud nabi...tak nak cite panjang2 sgt, upload gmbr ckit dulu..gambar penuh setelah tuan punya baju ambek baju k...hehehe
plumeria chinta -nyna


kembang setaman-nyna


so, start malam ni pulun SF tuk baizurah plak...kak bai tunggu naa...

Quote:
dzila: mengancam kaa? hehehe...thanks kak
BntB: pulun sampai nak demam ni kak..
Yan:share pattern?diriku ikhlas..ambiklah
izan72: thanks bebeh...
eedamanik: terima kaseh kak
gee: reference?ambeklah kak..wa tarak kesah punya..
amboii: TQ
pepari: mau tunang kaa? congrats
noramanik: secantik tuan yang jait ke?hehehe wiwit
yasha: betul, betul, betul..2nd layer tu pun letak 2 keping labuci besar ngan i keping labuci kecil...memang betul pun lily, senang nak wat ckit, tak yah nak lukis outline bulat..hehehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net