Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Mar-2009 02:31 Email | Share | Bookmark
LINGKARAN QASEH

 
Ches, nama sungguh gedik kan?hahaha..takpelah, saje je.. , menceriakan suasana...sebenarnya ader cite pasal baju ni, org yang tukang jait manik pun lupa yang dia jait manik ni..pagi tadi, pagi2 ag member ofis datang tu my table, daku pun berkata setelah melihat baju yang dipakainya 'cantik baju kak azah, sape jait?'..'laahh..kan awak yang jait, takkan lupa kot'..hehehe , sesungguhnya memang lupa zaman bila jait baju kak azah ni..ni bukan kes masuk bakul angkat sendiri tau, hahaha ...so, ape ag, amek fon terus, 'kak azah, nak amek gambar kejap' , so, sorilah kalu gambar tak clear, pakai fon cap itik
tang tangan plak cuma jait V shape..yang tu lupa pulak nak amek gambar..tapi semua tahu kan V shape mcam mane...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net