Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Mar-2009 02:06 Email | Share | Bookmark
STATUS KERJA

 
 
 
HIGLIGHT BAJU BATIK SUTERA
Baju telah diserahkan kepada tuan punye baju pada hari sabtu ari tu...sbb tuan punye badannak simple je, nasib baik bg tau cepat, dah siap sketch kat kertas ag design tuk baju ni, so tangan, hanya buat tocang...tuk badan pulak, highligt bunga canting yang sedia ada cantik..wat tali air je, tapi jenuh nak mampus...tu pun tak buat satu badan...hehehe,sbb hanatr baju lambat, nak baju semula cpat..



PLUMERIA CHINTA - NYNA
Gold is precious..hehehe, wiwit , suka kaler baju ni..so classic.. , sbb tuan punye baju, nyna nak design macam plumeria chinta ibu..so nilah jadinya, still WIP, banyak ag nak kena buat tu ..so, tunggu...


p/s: tak suka sbenarnya font type tulisan tali air, tocang kristal n plumeria chinta -nyna, nak edit gambar semalam kat umah tak sempat, kt ofis ni font tu takdelah plak..dh try install, tapi tak boleh plak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net