Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Feb-2009 05:46 Email | Share | Bookmark
EXORA BINTIK

 
sebab ape nama dia EXORA BINTIK?hahaha, saje je sebenarnya sbb masa time pulun wat baju ni, berita tv3 ngah cover citer pasal our 1st ever mpv from proton..so, timbullah idea..hehehe ,
kalu ikutkan nama exora ni cam nama bunga, bunga siantan cume spelling je lain ckit..kalu bungan siantan ni scientific name dia Ixora javanica..,kalau korang tak sure siantan ni bunga yg mane satu, alah bunga bintang 5 yg kite boleh hisap madu tu... , ok enough lesson for today...
baju ni sebenarnya repeat customer, kak fida,kain chiffon, so agak mencabar gak, tp yg bestnye baju ni tgn dia ala2 saloma gitu, wiwit ...baju akan diambik sabtu pagi,tp dh fwrd kat kak fida thru email tadi, so..upload gambar sipi2 dulu k... , enjoyzzzz



Quote:
komen daripada tuan punye baju:
thks, a lot !!! really like the design, very jambu!!
yea yeah..kak fida suka


Quote:
suhaiza: meh kite sama2 menambahkan rakan bling2...hehehe8-)
anggerik rimba: terima kaseh..
BntB: next big thing tu kena hold kejap..banyak benda nak wat la time ni...hehehe, so tunggu jelah...amacam,baju bertanding dah siap blum?hehehe, mesti bling ni..
serina: terima kaseh...
AJ: kata nak sms no..mane ni AJ?
Amier photographer: hehehe , tunggu hari sebenar ek..tak sabar ni...
ned: takpe ned, practice make perfect .Sisik ikan ni first time aku wat menjadi, kalu tak dulu senget benget..skrg ni dh tau teknik, so senang kit..hehe
nora manik: sape yg kat bangi dah siap baju tu?iskh..sape dia..angkat tangan cepat..hahaha
zai butterflybeads: sejambak bunga untuk mu...chewah
kak zila: kite buddy2 tau mase dinner nanti...hehehe
rozabeads: thank you ku ucapkan,...hehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net