Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Apr-2009 01:17 Email | Share | Bookmark
PIALA SULAMAN MANIK DAN KRISTAL

 
 
 
 
 
ni full entry untuk baju 'KENANGA CHINTA'...baju yang tak menang, tapi sempat terselit dalam paper untuk interframe..hehehe



210109tak sabarnye nak siapkan...my next project... , kena siap cepat, sbb banyak lagi keje nak prepare lepas ni...


Quote:
ija:jgn tekan loceng kuat2 sangat, tuan umah belum pekak ag...hehehe , ofis tempat ku mencari makan ni internet bnyak benda yg block, tu yg susah...ni ngah nak beli broadband, senang ckit nanti...
neda: nak ambik idea?boleh no hal...halal maa...
dzila: size kak?takde pakai size, main taram je..bunga lily kan, so start cucuk jarum dari tengah...hahaha sbb tu tak menang, wat main taram je


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net