Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Jan-2009 08:45 Email | Share | Bookmark
FLORA CHINTA..

 
 
 
 
070109
ni tak siap ag ni..sneak preview untuk kak fida..design +- sama macam design KEMBANG SETAMAN = plumeria cinta ibu...

tadaa...malam tadi dah siap.. , labuci merah tu mmg purposely guna sbb nak break the monotonous.. ..so enjoy viewing..


ramai yg nak tgk gambar close up...ok, as ur wish my dear..


Quote:
sms daripada tuan punye baju:
Tarikh: 10hb Januari 2009
Masa: 10.29pm
Ur manik mmg meletop! ramai gila yg puji. Thks a lot!
rasa puas bila ape yg kite buat, org suka...Alhamdulillah..


Quote:
zai:hidup kan kena humble..tak gitu?hehehe , tapi tetap bling bling..
BntB: terima kaseh..
ainunariel: nanti seinggah lagi tau..
ija: thanks
anggerik rimba: terima kaseh, nnti singgah lagi tau
zila: tulah, ari tu dok belek buku RJ, tu yg tiba2 nak wat, ni pun baru yg simple je kak..annti nak try wat yg comlicated plak.. , sulam benang tu konon2 macam 'baby breath'lah..meng'complement' jambangan bunga...chewah!
noramanik: hehehe, T.E.R.I.M.A K.A.S.E.H, kalu sifu kate chantek..so, konfermlah cantik...hehehe, koyak kain den..hahaha , sok kite bertemu janji ek...
dzila: alah kak, sy wat lily je tu...takder yg extra speacial ...
izan: tq kak izan ..ari sabtu ari akak datang beli manik ngan kak zai kan...tak sempat nak jumpa, sy datang petang..kalu tak boleh borak2 hehehe
ija: tak jemu ke ija?hehehe...thanks
zila: check email k..
pepari: hehehe, jgnlah buntang mata, dah tu speachless plak..ni yg takut ni..hehehe ..p/s:i pun nak terasa muda gak, mane boleh cik pepari sorang...hahaha



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net