Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Dec-2008 13:36 Email | Share | Bookmark
KEMBANG SETAMAN = plumeria cinta ibu

 
 
 
ni baju ibuku..ni first time try wat sulam benang + manik sekali, hehe... , berjayalah kot rasanya, hehehe , adik2ku semua jealous tgk baju ibu cantik, ni yg payah kalu adik beradik ramai pompuan..hehehe.. , saje je bg nama plumeria cinta, kalu nk tau plumeria ni scientific name for bunga kemboja walau pun design ni takde kena mengena langsung dengan bunga kemboja, as landscape architect so nak lah gunakan my 8 to 5 skill...hehehe






Image full version ni khas tuk kak zila, kalu ikut bebebo bukan full version pun sgt sbb lubang leher tak nampak pun..hehe , sbnarnye, design ni buat kat badan baju, n kalu ikutkan baju ni still tak siap ag, tangan tinggal sebelah belum siap ag sbb la ni ngah wat baju customer yang design ala2 same gitu..so tunggu entry tuk baju yg ag satu ni plak ek...hehehe


Quote:
mijie: bila ko nak balik mesia ni?nanti, bukan stakat baju anak dara ko je, dengan baju ko sekali aku boleh jait, kalu ko pakai jubah, itu pun boleh...no hal beb..
wansya: T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H
Noramanik: hehehe, thanks kak nora..adik bradik pompuan memang ramai, tp masing2 nak senang je, nak suh kak long dia jaitkan, FOC plak tu.. , masing2 ngaku tangan keras...ches ,neway, tu design tuk badan baju, kat lengan dah ader sulam bunga, cuma nak highlight sikit je, yang lengan belum siap ag, dah siap nanti br upload...
glamstarz:cantik, menarik, ko memang the bomb...hahaha

Sheema:thanks shema
Huda: jadi ke macam taman bunga?hehehe..tima kaseh
dzila:Alah akak, jgnlah ckp pro, jauh ag tu...hehehe , nak tgk full version ek, nnt sy upload k.. zai:thanks, same2 kite keep beading ek..
BntB: amin, yelah..ni antara cara2 nak ambik ati ibu...hehe
ainunariel: hehehe...terima kaseh, nanti singgah lah selalu , kongsi2 idea
yummiechocake: AJ, ur muffin dah abes dah pagi ni, masing2 dok kate sedap, nasib baik dah simpan sikit kat umah td ..pas ni, kalu ader makan2, i order ngan u jelah ek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net