Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Dec-2008 00:00 Email | Share | Bookmark
Shimmering Flora - Suhana

 
 
 
Ni baju kakak n adik pengantin..semalam dah tanya ngan pengantin to be suhana, dia puas kati, kate cantik...hehehe...Alhamdulillah

"hi akak
cantiknyerrr...eheheh ciannyer tak tido...tapi hasilnyer cantikkkkk sangat..."


as the baju plain pink, so guna warna hijau n biru tuk menyerlahkan colur pink...wiwit, so Suhana (after borak2, dapat discover yg rupa2nye my junior kat uia, tp mase kat uia tak perasan pun even we are sharing the same kulliyyah, KAED..what a small world ), harap2 mase wedding nanti bukan awak sorang je yg bling2, tapi siap kakak n adik pengantin sekali..hehehe








Quote:
lilymanik: tq lily..berpinar mata nak siapkan ni...hehehe

BntB: kalu ikutkan ati mimang nak wat ikut lekuk sulam, tapi dah tak sempat, nak siapkan 2 pasang baju over the weekend , ni pun tak siap ag sbnarnya, malam ni tak tau tdo kul bp plak, tp as customer is always right kan...huhuhu
wansya: tq wansya..hehehe
serina: Amin..orang jahat, tempatnye kat neraka...
fadzilah: ish akak ni, kalau tak jejak tu namenye bukan manusia...ni dah kira kes lain ni...hahaha
glamstarz: kalau melethop, ader bom namenye...hahaha
Noramanik: thanks kak nora, tengoklah, sapa sifu kan?hehehe..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net