Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Dec-2008 05:58 Email | Share | Bookmark
Dahlia lalang + KEBAYA COKLAT

 
 
baju ni sbenarnya dapat dr sebelum abis raye ag, tp owner tak beri due date..so malarat lah namenye...padahal buat satu malam je siap...hehehe , dr ari tu ag dah pesan..'kish, alin nak simple je tau', so nilah hasilnye,, sorry alin sbb lambat siap, hope u are satisfied..

Bunga dahlia berlalang, kat tangan wat tocang je...



kebaya coklat ni highlight kat tangan je, collection lelama...ader cite sbenarnya , baju ni pakai berapa kali je, tailor tu mase amek ukur badan, cakap beria, macam dia sorang je pandai jait baju, last2 bila dah siap, tak sedap pakai...ntah, ape2 je dia jait..nk pass kat adik2, depa semua badan lebih besar, maklumlah..kak long depa ni saiz kiut hahaha



Quote:
kak izan: selalunye design cam gini saya wat kat kain kosong je...dah banyak gaklah baju otrg sy wat cam gini, sbb senang n cepat...hahaha

sheema:mari kite sama chaiyo'...hehehe

Fidde: ko jgn nak ngade2 plak ek, dah jait chantek2, ko nak masuk washing machine plak..punah wooo


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net