Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Dec-2008 03:58 Email | Share | Bookmark
SHIMMERING FLORA - BALKIS

sendiri punya...
Akhirnya baju ni dah siap ari ahad..tapi buat kat lengan baju je..kalu kak nora bagi design ni nama Shimmering Flora, tapi cousin ngan makcik makcik depa bagi nama special , TERUMBU KARANG DI PULAU SIPADAN , hehehe, tapi betul gak, based on experiences snorkeling kat Pulau Perhentian bulan 6 ari tu, ader gak dia punya kesamaan...hehehe




Quote:
Sally: alah, nanti pun sally mesti boleh punye...cahiyo'


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net