Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-Dec-2009 04:10 Email | Share | | Bookmark
FLOWER POWER

 
 
Baju kak wan jugak...personally i suka sangat sbb kian crepe kan selalunya warna quite dull ckit, so kaler merah n bunga2 saiz besar tu accentuate the beauty of the kain..wiwit!!!
Quote:
elly: silakan...no prob
izan 72: fasa mabuk dah lepas, tapi skrg ni fasa sakit pingang plak...tapi la ni mabuk sulam benang plak, nanti nak tnjukkan hasil kat cikgu ek...hehehe
izan BntB: girl power!!!
mira: tq bebeh..
liza: tima kaseh..
dana: selama ni dok terperap je gambar, malas nak upload
glamstarz: nak rehat sbnarnye.. huhuhu





Sunday, 20-Dec-2009 04:04 Email | Share | | Bookmark
BUNGA SERINDIT

 
Just simple design request from officemate...kak wan
Quote:
mira: tq..




Sunday, 20-Dec-2009 03:56 Email | Share | | Bookmark
EXORA BINTIK HANI

 
Repeat customer hani...still bercuti-cuti malaysia..have fun my dear...


Sunday, 20-Dec-2009 03:39 Email | Share | | Bookmark
GARDEN SWEET

 
pemilik yg sama dengan double sweet...


Sunday, 20-Dec-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
Double sweet

 
today ganna be marathon entry..lama dah tak update, sibuk memanjang ..before this sempat singgah je without buat any jejak baruu...so, tak nak celoteh banyak2, sbb ngah layan perasaan skrg ni (sob sob)..enjoys the pic k...
Quote:
mira glitz: tq..
mira: ima kaseh




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net