Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Jun-2010 16:17 Email | Share | | Bookmark
Exora bintik

 
 
 
baju yg dah lame siap, cuma xder mase nak upload sesangat...
design request from owner baju...personally suka sgt ngan kaler combination with kaler baju...very klasik gitu...




Thursday, 27-May-2010 00:20 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flora

 
 
baju milik kak shahibah...agak mengejut, tpi nasib baik tangan je..ni 2nd baju yg siap after confinement, the 1st baju sbb belum diserahkan kepada owner, so kite upload kemudianlah ek...



Friday, 21-May-2010 04:43 Email | Share | | Bookmark
RAYA???

simple n direct forward...

TEMPAHAN SUDAH DITUTUP SEHINGGA RAYA...

tq


Thursday, 6-May-2010 11:07 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN RAYA????

puasa bulan lapan, malah puasa pun ader gak yg belum ganti (tok sah nak pandang jauhlah, tuan punye badan pun belum start ganti puasa lagi, hehehe , tapi nasib baik 4 hari je), masing2 dah fikir attire yg nak dipakai di hari yang mulia..huhuhu..

TEMPAHAN RAYA?tuan punye tanah tak buka tempahan secara rasmi sbb tak tau ag kerenah si kecik, tapi kat ofis dah berlambak parcel baju org (saya tak abes ag cuti bersalin 2 bulan tau) disebabkan cuti ditambah ag sebulan, maka tempoh sebulan itu adalah tempoh cubaan untuk bermanik sambil menjaga si kecik qallishah..haru ke biru ke, kita akan tau nanti..
Quote:
Qallishah, don't give mummy hard time k, be good...


SO, sesape tuan punye baju yg dah antar baju, baju anda akan dijait mengikut tarikh baju diparcel...don't worry, me, personally will roger u all...Tempahan juga tak tau bila nak tutup..penghebahan secara rasmi juga tidak dibuat, nak tau tempahan dah tutup ke tak, contact me through email @ sms @ fon call..tuan punye badan pun nak pakai baju berbling2 gak...tapi warna rasmi pun tak fikir ag ni...hahaha


Wednesday, 17-Mar-2010 06:14 Email | Share | | Bookmark
NEW BORN

 
 
 
View all 4 photos...
just to spread the good new...mak buyong dah jadi mummy, hehehe , so skrg ni menghabiskan masa berpantang aka mission untuk mengembalikan berat badan di pontian...
Quote:
Name: QALLISHAH NOUR CHEMPAKA
DOB: 9th March 2010 @ 10.22pm
weight: 2.25kg







[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net