Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Jan-2011 01:53 Email | Share | | Bookmark
BERRRRRRRRY BIRU

 
 
baju milik sendiri dibeli siap sedondon dengan baju melayu milik en suami digayakan waktu Aidilfitri....masalah kalu beli siap ni, kena alter...kesudahnye, baju siap dimanikkan jam 3 pagi sebelum subunhye bergerak balik ke Kedah, gamaknye kalu baju sndr lengan jelah...
baju biru gelap berbuahkan berry biru...



Friday, 10-Dec-2010 08:53 Email | Share | | Bookmark
VERDENA

 
 
baju milik kak ogy, sepupu....baju yg dh lame siap before raya aji ag, tapi tak menyempat nk upload gambar...jahitan manik hanya di cuff lengan



Monday, 22-Nov-2010 08:17 Email | Share | | Bookmark
LICUALA

 
tudung yang diberi sentuhan ringkas untuk digayakan di hari pertunangan..milik salah seorang PA di ofis..nape licuala?hahaha..name xde kena mengena ngan design, kalu nak tau licuala tu name saintifik bagi palma yang langsung tak produce bunga...main bubuh sesuka hati...


Thursday, 4-Nov-2010 04:14 Email | Share | | Bookmark
ESPIRAL

 
 
baju milik yana, tuan empunya baju kata baju miliknye warna agak dull, tapi i like the combo, grey + red...
menggunakan sepenuhnya manik...moga meriah sambutan hari raya haji tahun ini...hehehe



Thursday, 7-Oct-2010 08:39 Email | Share | | Bookmark
SPARE TIME

 
 
before this my spare time is for my beading work...
now
ader ke spare time?hehehe..dok menggomol my little own bunga, Qallishah Nour Chempaka hari-hari...yang dah pandai merangkak, gigi dah tumbuh dua batang, dah pandai hulur tangan kalu nak dukung, pandai berlakon nangis n bila kite dukung sengih lebar, suka main setereng kereta, makan dah pandai..n alhamdulillah she still fully breastfeed only from me, 7 bulan dah...n hopefully samapi umur 2 tahun or more

so bila nak menjahit...malam hari, kadang kul 11.30 baru nak pegang jarum...so, satu baju tu akan amek masa berkurun jugak nak siaplah...so, tuan punye badan ni really can't entertain pada sape2 yg nak hantar baju in short notice...harap faham and minta maaf banyak2 in advance



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net