Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-May-2009 12:51 Email | Share | | Bookmark
PIKNIK CIK KIAH_25APRIL 2009

 
 
agenda untuk mengisi perut secara gotong royong...
menu: amat meyelerakan..
individu terbabit..GAMBAR MENERANGKAN SEGALANYA
crime scene: Taman Tasik Cempaka, Bangi
Tarikh: 25 April 2009
Masa kejadian: 2.30pm - 6.45pm




Thursday, 16-Apr-2009 01:17 Email | Share | | Bookmark
PIALA SULAMAN MANIK DAN KRISTAL

 
 
 
View all 5 photos...
ni full entry untuk baju 'KENANGA CHINTA'...baju yang tak menang, tapi sempat terselit dalam paper untuk interframe..hehehe



210109tak sabarnye nak siapkan...my next project... , kena siap cepat, sbb banyak lagi keje nak prepare lepas ni...


Quote:
ija:jgn tekan loceng kuat2 sangat, tuan umah belum pekak ag...hehehe , ofis tempat ku mencari makan ni internet bnyak benda yg block, tu yg susah...ni ngah nak beli broadband, senang ckit nanti...
neda: nak ambik idea?boleh no hal...halal maa...
dzila: size kak?takde pakai size, main taram je..bunga lily kan, so start cucuk jarum dari tengah...hahaha sbb tu tak menang, wat main taram je


Tuesday, 14-Apr-2009 02:18 Email | Share | | Bookmark
KERATAN AKHBAR

 
 
STAR, 13 APRIL 2009
Sejak dua menjak ni rasa cam glamour plak ...hehehe, yelah ari tu kuar muka terselit, dua kali tau, tuan umah ni dok hebah kata kat Mingguan Malaysia, 5 April 2009, tapi ader satu paper ag..Kosmo, 8 April 2009..nothing bout me, tapi muka terselit jugak..yelah, bila masa ag, kita rakyat biasa ni nak kuar paper kan...hehehe
tapi semalam, pagi2 ag kak nora call suh beli paper Star..ha, sekali ag..tapi kali ni bukan muka terselit, tapi my artwork pulak yang terselit...hihihi , walaupun tak menang, tapi kuar paper pun jadilah...so, semalam, sbenarnye tuan umah interframe RJ..kak sheeda n glamstarz...kite sama2 glamour, seantero malaysia...




Quote:
Intricate: Upclose detail of the intricate work required in bead and sequin embroidery.

p/s: tadi pagi member ofis kata muka kuar magazine, tapi tak tau mag ape..akan ku geledah kedai majalah tgh hari ni..hahaha
Quote:
BntB: glamour ke?tudung kurita ag glamer rasenye...hehehe
noramanik: tngoklah, sape cikgu pada geng cik kiah ni...hehehe
kak Erra: kalu yg ni gadevooommm...yangmenag lagi dadevooommmtahap gaban kak...hehe, ni ciput je ni..
ija: glamor interframe je ni...
zai kulim: thanks
ned: alah ned, jom kite jumpa..sambil borak2 aku ajarlah kat ko ilmu di dada yg ciput ni..hahaha
dzila: alah kak, ni glamor menyelit je ni..hihihi
zai: ambooi..kalu gambar kawen kuar paper, tu tahap artis tu..


Thursday, 9-Apr-2009 00:08 Email | Share | | Bookmark
dinner

 
 
 
FTiMdc
hahaha...dah kena sound ni, kalu makin lambat, makin ramai pulak yg berbunyi karang... , bukan ape, syok tgk gambar kat rumah org, gambar sendiri ciput je, so cuci mata kat umah org je lah...
tak nak kecewakan semua org yg dok kate tuan umah ni bz buat bunga telur, tak sempat nak edit gambar banyak2lah... , sbb gambar kat umah org lain dah speaks louder...
kat malam tu bila tgk design org lain, baru ku tahu langit tu tinggi mana..hahaha, bak kata haikal adik ku umur 8 tahun, "ingatkan kak long buat dah cantik..rupanya ade org buat lagi cantik"..hahaha , takpelah..baru ku tahu level diri sekarang kat mane, rase kecik sgt..voucher jusco yg dapat masa cabutan bertuah akan ku belanjakan..so kak sheeda n kak eta yg dapat kain batik yg best tu, p hantar kat tailor cepat2, pas tu tayang kat semua org, bagi kat kiteorg yg tak dapat ni jeles...
by the way, kad undangan akan menyusul kemudian..as the location might be prob to most of u, tuan umah sangat2 faham..doa ikhlas dari kalian semua sudah memadai..



MINGGUAN MALAYSIA, 5 April 2009
muka ku kuar surat kabar, ramai gak member2 yg perasan , so lepas ni g cepat2 godek surat kabar Ahad lepas n baca d whole story.., nothing bout me, it just muka terselit je, tapi tak kiralah...hehehe


Quote:
BntB: no hal lah...tarak kesah maa...
zai butterfly: mesti tarak lupa punyelah..
ija shariza: tulah, ari tu tak sempat plak nak cari tuan punye badan ni..
izan72: tahap ketiak je ek?...takpe akan ku alter baju ni untuk dipakai jadi baju raya, tayang kat sedara mara.. , tak menang malam tu, menang tayang kat sedara mara pun jadilah..
eedamanik: kuar paper sbb menang manik?macam kelako je..hehehe , nak lawan otai2 ni semua?alahai, keciknye ku rasa diri ini..
anggerik rimba: tulah best sbb dapat jumpa face to face ngan semua org..hehehe
dana: jgn mare, glamor satu malaysia..hehehe
noramanik: baju tu banyak benda nak kena buat..nak alter baju, panjang badan baju, panjang tangan..tulah, nak kena tayang gak kat family mentua kebolehan anak menantu dia ni..hehehe
rozabeads: ches, bukan bantut kak, cuma kurang ketinggian je...hehehe
serina: jagannlah terkesima, bukan menang pun..malu tau...hehehe
ija: takkan ku lupa dirimu..tunggu k


Friday, 20-Mar-2009 04:04 Email | Share | | Bookmark
EXORA BINTIK-IDA

 
 
 
ida si tuan punye baju dah dapat baju, so boleh upload gambar full version dah..lega bila org lain suka ape yg kite buat ...
Quote:
Luahan hati si tuan punye baju
dah dapat baju. Canteks ,xtluah dgn kata2
260309, 2.42pm




200309
Tunggu owner dapat baju, baru upload gambar sepenuhnye ek... , tukang jahit manik baju ni suka sgt design ni, tapi kepala otak asyik fkir..'bila aku nak jahit baju aku ni'huhuhu...sadis kan?



Quote:
AnggerikRimba: cedok mencedok aka kongsi2, love is sharing, adalah amalan mulia... , sudi2 kanlah...satu hari bila kering idea, akan ku cedok gak idea org lain
yasha:cantik kak?cantik, menarik, ko memang the bomb...hehehe, thanks kak
glamstarz: tulah pasal, ni skrg ni ngah dok curi masa jait baju sendiri...
wansya: T.E.R.I.M.A K.A.S.E.H
kak Gee: tuan punye dah dapat baju, so full version is ready for viewing..hehehe
dzila:baju dinner?hahaha, buka gerobok, belek2..ambik je mana2...pakai ready stock je kak...tak dan
BntB: Baju sendiri berkonsepkan carca marba...
dana: terima kaseh


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net