Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Jun-2009 23:58 Email | Share | | Bookmark
Tebrau Bloom

 
 
baju yg siap last week during bengkel kat jb...so, ambik berkat nama bilik bengkel...so, here TEBRAU BLOOM....just buat kat tangan je...bunga-bungaan + ranting tanpa daun....



Quote:
BntB: tempat jatuh, lagi dikenang....hehehe
dana n kak eeda: ni simple design je ni...


Tuesday, 16-Jun-2009 00:59 Email | Share | | Bookmark
SF-ida

 
 
setelah bercuti panjang, so enjin tengan panas ni.. tempahan from repeat customer, ida di tangkak...Shimmering Flora yg tak perlu diperkenalkan lagi...credit to Kak Nora



Tuesday, 26-May-2009 08:08 Email | Share | | Bookmark
FLORA CHINTA NYNA

 
 
 
Baju nyna gak, memandangkan tuan punye baju baru amek baju, so baru boleh muat turun full version..




Quote:
izan72: keizinan diberilah...silakan hehehe
dzila: restu diberi..silakan
dana: kencang pun takdelah tahap ribut...hehehe
eeda: alah kak, ni kira collection yg lame dah diperap..


Tuesday, 26-May-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
PLUMERIA CHINTA & KEMBANG SETAMAN -NYNA

 
 
 
View all 6 photos...
Baju yg dah lame siap, ambik kat laundary pun dh lame, tapi tuan punye baju tak nak pakai baju baju ni urgent, so tersimpan jelah kat gerobok kat umah...hehehe
tuan baju dah amek baju, so boleh upload gambo full version k...

PLUMERIA CHINTA -bling2 di tangan dan badan baju


Part tangan




KEMBANG SETAMAN -wat kat tangan je

Dua pasang baju nyna done over the weekend +cuti maulud nabi...tak nak cite panjang2 sgt, upload gmbr ckit dulu..gambar penuh setelah tuan punya baju ambek baju k...hehehe
plumeria chinta -nyna


kembang setaman-nyna


so, start malam ni pulun SF tuk baizurah plak...kak bai tunggu naa...

Quote:
dzila: mengancam kaa? hehehe...thanks kak
BntB: pulun sampai nak demam ni kak..
Yan:share pattern?diriku ikhlas..ambiklah
izan72: thanks bebeh...
eedamanik: terima kaseh kak
gee: reference?ambeklah kak..wa tarak kesah punya..
amboii: TQ
pepari: mau tunang kaa? congrats
noramanik: secantik tuan yang jait ke?hehehe wiwit
yasha: betul, betul, betul..2nd layer tu pun letak 2 keping labuci besar ngan i keping labuci kecil...memang betul pun lily, senang nak wat ckit, tak yah nak lukis outline bulat..hehehe


Friday, 22-May-2009 05:18 Email | Share | | Bookmark
SEMENTARA

hahaha, dah lame rasenye...kalu umah, boleh naik sawang...bukan niat hatiku, tapi keadaan yang tidak mengizinkan..bila semua dah settle..semua akan kembali seperti biasa..insyaAllah..doakan yang baik2 untuk diriku ya...
Quote:
aiza: hahaha, ok sesangat ni...don wori!!miss kt design diriku ke?hahaha, terharu je rasanye..


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net