Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Jul-2009 05:15 Email | Share | | Bookmark
STATUS TERKINI

tak tahu for what reason, recently i'm always in a slow mode..lambat gile, terhegeh hegeh...baju nak jait banyak plak tu..huhu
at this moment baju org miri..lambat nak siap sbb banyak dan lame sangat outstation + both baju kain fragile gile..
then baju sandakan..
then, baju kak ogy...
then...then...n the list goes on...(malas nak ingat sequence, nanti rasa takut plak)
then, baju balkis bila?
entahlah...


Wednesday, 22-Jul-2009 23:41 Email | Share | | Bookmark
EXORA BINTIK

 
 
 
View all 4 photos...
requested by the owner...dah lame siap, tuan punye baju pun lame dah dapat, tapi baru sekarang ade mase nak upload...hehehe




Quote:
izan72: terima kaseh
kak gee: kentang yg gile namanye..hehe, tk sbr crocs ni..
rozza: tq
eeda manik: yg besar saya pakai 20sen, yg lecik 10sen..
dana: kalu nak jumpa kt pontian , kena tunggu musin cuti jelah, mak akak je dok kat sana, akak keje kat kl
sherda aka tuan punye baju: hehehe, glad to hear!!
yan: terima kaseh
anggerik rimba: tq
eja: kalu aku sebati ngan sisik ikan, namanye aku duyung...hehehe, wiwit


Monday, 6-Jul-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
SIMPLE DESIGN

 
 
Requested by my fellow oficemate...tak nak design yg crowded sgt, design yg boleh wat pakai g keje...hahaha, tapi kalu nak design over g keje pun ape salahnye kan , sekali sekala menjangok...

GREEN DAISY
a line of green daisy, in between buat manik tabur ckit..gantung2 dibuat biar give dramatic effect ckit...hahaha , ayat poyo ni..




TABURAN KILAU
nama tajuk ni takder kena mengena ngan dato' M. Daud Kilau hehehe, saje je bagi name ..tapi memang tak terlawanlah kalu nak lawan tauke manik tabur, cik pepari..ni namanye manik berterabur, tapi sbb tuan punye baju nak design manik tabur...so..inilah jadinye ..



Quote:
aiza: thanks
dana: kat bandar pontian, specific area kat taman damai, jalan parit mesjid
BntB: hehehe


Monday, 6-Jul-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
WEDDING PHOTOS

 
my wedding photos are ready for viewing http://tnpesonapicture.fotopages.com/?entry=1888447


thanks abg amier

Quote:
jie: mijie, bila mu nak balik mesia, rindulah..


Monday, 22-Jun-2009 13:15 Email | Share | | Bookmark
BERITA GEMBIRA DAN SEDIH

 
 
 
View all 7 photos...
GAMBAR PENGANTIN...
dah banyak kali kena sembur ni, hehehe.. , bukan ape, takde mase nak edit gambarlah, gambar dari photographer belum siap ag...so, sebelum berdas-das ag kena fire, ni ader ag sikit gambar kawen ag, bukan ape, la ni baru sedar..tak banyak gambar ngan hubby dalam camera sendiri...so, gambar full cover the event, tunggu gambar dari photographer k...hehehe, lepas ni..semua org jgn marah lagi...
sebelum nikah


sebelum sanding




menggayakan baju dan tudung yang diperindahkan oleh beautynthebeads n pepari...cewah (sungguh ayat buku)hahaha


31hb tuan umah g masjid, pakai baju cantik2, mekap cantik2...so, pade sape2 yg tak tau...tuan umah NIKAH & SANDING pada hari itu...
glamour beb jadi raja sehaari..tapi cite n gambar glamour n anggun tuan umah kejap ag ek...
tapi di sebalik citer bersejarah itu, pengantin hilang telefon...kurang hajar betul...banyak gambar sentimental kat situ, gambar masa nikah yg baru terniat di hati nak jadikan wall paper fon.. , memanglah pencuri tu, datang kenduri org, tapi g curi barang...barang pengantin lak tu..ni ngah sadis nak fikir nak beli fon lain plak...tapi reminder, no tuan umah tetap sama tau...so, sekarang ni hati tuan umah bercampu baur, GEMBIRA, SEDIH, TERKILAN, SUKA, SAKIT HATI...macam2 beb....


gambar2 yag lain belum siap for viewing, hehehe..just to share my happiness, will let u all know kalu udah di upload

SEBELUM NIKAH


DARI PHOTOGRAPHER

Quote:
terima kasih for the wishes...TERIMA KASIH SEMUA...love u all, mmmmuahh!!!!




[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net