Sulaman Manik dan Labuci

By: annural balkis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Sep-2009 01:58 Email | Share | | Bookmark
EID AL MUBARAK

 
Dikesematan ini, sempena bulan baik...disusun sepeuluh jari mohon ampun dan maaf kepada semua..moga lebaran kali ini membawa seribu erti dan makna kepada anda semua...mmuahhhk!!!


Saturday, 12-Sep-2009 00:07 Email | Share | | Bookmark
Flora Chenta

 
 
 
View all 4 photos...
Baju milik cousin...secara hakikinya, kak ogy nilah pencentus customer ketika mula2 berjinak jait manik, rasa2nye 4-5 tahun yg dulu...kalu sekarang ni tgk baju kak ogy, kadang2 lupa yg baju kak ogy tuan umah yg jait..hehehe , tulah petanda manusia sering lupe kan?,or am i getting older?? OMG
selalunye kak ogy tak nak design yg crowded, tak suka sgt design bunga2 yg 3D, tapi tuk baju raya kali ni dia nak over, tapi sorrylah kak ogy, kak long buat setakat ni je, tak leh nak over ag, asyik melayan loya kat tekak je ni...yg baju satu ag, carry forward next time ek...hehehe
p/s: nasib baik cousin sendr, boleh postpone jait manik..condition sekarng ni, mmg malas betul nak buat segala benda..ni memang menguatkan mental je sekarang ni...




Quote:
meorjay: selamat harai raya juga...
dzila: thanks kak
BntB: maaf zahir batin gak


Saturday, 5-Sep-2009 11:57 Email | Share | | Bookmark
DEDAP MERAH

 
 
 
personally suka sangat colour selection tuk baju ni..hijau pokok pisang + bright red bunga...wiwit, macam colour tema tuk krismas je...hehehe, dah lame siap baju ni sebenarnye, tapi malas sgt nak upload...enjoyzzz



Quote:
mira: lame xdgr cite mira, congrats mira...
yan: thanks
irma: salam ramadhan too..
kak nora: tima kaseh
eja: tq bebeh
zai: hehehe..tima kaseh
dana: jgn silap, pokok dedap tu scientific name is Erythrina glauca n it is widely esed.. , bukan bunga jahat...
kak eeda: silakan kak..hehehe
kak dzila: tq kak
mira glitz: terima kaseh


Tuesday, 18-Aug-2009 03:02 Email | Share | | Bookmark
SWEET CANDY

 
 
 
View all 6 photos...
Baju yg boleh diagak lapuk dek zaman, sbb tuan punye baju dah ader tarikh due...hehehe , Purposely beli beaded chiffon yg kurang beads, yelah konon2 semangat nak menjait berkobar2 hehehe, tapi bila nak jait baju sendiri rasa malas plak...sbb tu wat kat tangan je, Konsep pun ala2 CARCA MERBA... baju ni akan jadi warisan anak, hehehe...tu pun kalu depa same size ngan mummy dia...




tukang jait, merangkap tuan punye baju on a BIG day of herself


Wednesday, 12-Aug-2009 05:11 Email | Share | | Bookmark
GARDEN BLOOM

 
 
 
View all 4 photos...
pemilik jauh dari sandakan...baju yg agak metalic warnanya, so try guna bunga2 yg macam2 kaler, untuk menyerlahkan baju, so...tadaaaa.....wiwit

leher dan tangan


tangan


Quote:
aniqee: tq
dana: hehehe
aiza: terima kaseh
rozza:
lyana77: thanks
mira: hehehe
amier: thanks abg amier
ju aka tuan punye baje: puas ati bila owner suka...hehehe
eedamanik: silakan kak eeda jd lanun terhormat...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net